Modele de unghii cu ghiocei

Modelele de Unghii în 2018 pentru primăvară sunt dominent de un Trend Minimalist: mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este ingrédients entul cheie pentru un nail art reușit și o manichiură care va atrage atenția. Știm, este greu de crezut, însă garantitez că te VEI îndrăgosti Când VEI vedea modelele pe care le-AM pregătit pentru tine. Primavara ISI face incet aparitia, au inceput deja sa apara ghioceii si zambilele, iar soarele este destul de generos cu noi. Aceasta vreme primavaratica ne-a Inspirat sa cautam modele de saison pentru manichiura Doamnelor si domnisoarelor. Modèle floral de Unghii în 2018, pentru primăvară modelele de primăvară pentru Unghii cu gel în 2018 continuă o Linie curată, dominată de Nude și aplicații holografice, însă avem și un element de noutate. Așa cum povesteam despre manichiurile la modĂ în 2018, un nou tendance Care face Furori este cel numit ghetto. Vorbim despre Culori tari și MODELE încărcate, animal print, aplicații ostentative și nuanțe metalice. Orice este permis, iar pentru o manichiură extrem de actuală, cine recomand să optezi pentru forma de migdală alungită, atunci Când Mergi la salon. Această formă Pune orice fel de Pat unghial în valoare, și este cel mai potrivită pentru modelele énumérer mai sus.

. Construim unghiile pătrate și cu ajutorul pensetei inverse, creăm Arcul C, în Faza iniţială de polimerizare a gelului de construcţie pincer-it. Șlefuim cu pilă 120/180 şi finisăm cu buffer 80 # forma finală. Pictura PE Unghii sau Pictura unghiilor este un procédé destul de costisitor atunci cand doresti un modèle INEDIT, Dar poate fi realizat si acasa, PE Unghii Naturale, dupa ce ai exersat in prealabil. Fie ca optezi pentru o Pictura a unghiilor realizata de un PROFESIONIST, dupa tehinici precum Pictura chinezeasca sau CEA cu vopsele acrilice, fie ca doresti sa FII propriul artiste si sa realizezi chiar tu Pictura PE Unghii, vezi care sunt modelele DIN Care poti sa te de l`inspiri. Moda unghiilor pictate este una Care s-un impus de cativa Ani incoace si nu va disparea prea repede DIN trendurile in Materie de manichiura. Nu crezi ca este timpul sa o incerci si tu? Aplicăm gel de Camuflaj make-up Builder gel rose și se polimerizează aproximativ 2 minute în Lampa UV. Pictura unghiilor este transformarea unui simplu déjeuné de manichiura intr-o forma de Arta. Daca tii la felul in care Arata mainile conte si vrei sa oferi unghiilor Tale un aspect mai mult decat ingrijit, alege o varianta de Unghii pictate care te va scoate DIN anonimat.

Te-ar putea interesa si: ce spun UNGHIILE despré STArea ta de SANATATE ne-au Atras, Desigur, și modelele cu aplicații strălucitoare și holografice. ELE au început să fie extrem de purtate încă de anul trecut și își păstrează locul de onoare în tendințele de anul acesta. Și cum ar putea să fie altfel? Irizațiile Care reflectă Lumina soarelui de primăvară parcă ne schimbă complet dispoziția. Primăvara aceasta se poartă eternele MODELE florale, cele care vestesc sfârșitul iernii și începutul unui Nou Capitol. Culorile vesele sunt perfecte pentru aceste MODELE, însă ELE pot fi pictate cu lui și PE unghia goală, îngrijită doar cu un lac transparent. Citeste si: must-have-UL Primaverii: puloverul cu “titulatura” de conte Pictăm frenchul de suprafață cu Français gel maximum blanc cu ajutorul unei pensule teșite. Știm, nu s-a terminat încă iarna, însă nu mai putem de nerăbdare să trecem la manichiura de primăvară! De aceea, AM selectAt 20 de modele de Unghii în 2018 pentru primăvară. Te Punem la curent cu tendințele actuale și Cine arătăm și cum să le porți, indiferent că ai unghiile Lungi sau scurte, Cu gel sau Naturale.

Daca CEEA CE cauti sunt Noi MODELE pentru unghiile Tale, ai venit in locul potrivit.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.